Jak jsme stavěli dům s DJT

radek.pinc@seznam.cz http://dum.javorkovi.cz Twitter

Zde je pár fotek z průběhu stavby našeho domu, který realizuje stavební firma Dům jedním tahem.

[ Aktuálně | Základová deska | Hrubá stavba | Uzavřená hrubá stavba | A co dál ]



13.2.2012 - Truhláři

Řešili jsme, jaké vybrat interiérové dveře, stěnu oddělující zádveří od chodby, obklad vnitřního schodiště a zábradlí k němu.

Obklad schodiště a zábradlí k němu bychom rádi dubové. Schodnice nebudou čistě z masivu, ale lepené z dřevotřísky a slabší duové desky. Na pohled to bude k nerozeznání, funkčně předpokládám by to mělo být také stejné, ale cenově to vyšlo výrazně levněji :-) ... Obklad schodiště a zábradlí bude realizovat pan Petr Hotovec - www.dvere-kuchyne.cz. Obklad by měl vypadat přibližně takto: realizace obkladu Petra Hotovce.

Na tím, jak by měli vypadat vnitřní dveře a stěna oddělující zádveří od chodby jsme debatovali dlouho. Nakonec jsme se rozhodli, že tuto práci bude realizovat pan Jaroslav Vozka. Zadání pro něj bylo mírně neurčité: masiv, borovice mořená do barvy podle toho, jaké vybereme podlahy. Modernější a jednodušší styl, mírně se inspirovat vstupními dveřmi. Všechny dveře by měli být plné. Prosklené jen dveře mezi obývákem a chodbou. Prosklená by měla být i stěna v zádveří, měla by mít šoupací dveře.

Přiznám se, že zcela přesnou představu, jak ty naše dveře a zástěna bude ve finále vypadat nemám, ale jiné realizace pan Vozky se nám velmi líbili a věřím, že se bude líbit i tato :-).



Pokud máte nějaké dotazy nebo komentáře, můžete napsat na email radek.pinc@seznam.cz